Καλέστε μας για προσφορά : 210 341 0211


Εγγύηση

 1. Τα κουφώματα αλουμινίου καλύπτονται με εγγύηση 5 ετών και κρατούν πολύ υψηλές προδιαγραφές αντοχής τόσο στο χρόνο όσο και στις καιρικές συνθήκες. Με τη σωστή χρήση, συντήρηση και καθαρισμό μπορείτε να συμβάλλεται κατά πολύ τόσο στην καλή τους λειτουργία όσο και στην εμφάνιση τους.
 2. Το κούφωμα πρέπει να ανοίγει και να κλείνει χρησιμοποιώντας τη σπανιολετα η το πόμολο στις σωστές θέσεις όπως υποδεικνύει ο τεχνίτης που τα τοποθετεί. Στην περίπτωση που το κούφωμα έχει μηχανισμό ανάκλησης η ανωτέρω διαδικασία πρέπει να ακολουθείται προσεκτικά διότι σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να προκληθεί βλάβη και το κούφωμα να μην λειτουργεί. Εάν συμβεί αυτό καλέστε την εταιρία μας και μην προσπαθείτε να επισκευάσετε μόνοι σας τυχών ζημιά.
 3. Καθαρίζετε τα κουφώματα με μαλακό πανί και ουδέτερα υγρά καθαρισμού συχνά εσωτερικά και εξωτερικά.
 4. Υπολείμματα σιλικόνης που τυχών έχουν παραμείνει σε κάποια σημεία μπορείτε να τα απομακρύνεται με βαμβάκι και μπλε οινόπνευμα.
 5. Μην χρησιμοποιείται ποτέ οξέα η αλλά δυνατά υγρά καθαρισμού. Και δεν τρίβουμε τα κουφώματα με βούρτσες η αλλά υλικά που χαράζουν.
 6. Τα κουφώματα αλουμινίου είναι μελετημένα να δέχονται και να αποβάλουν τα νερά της βροχής διαμέσου των νεροχυτών απορροής υδάτων. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν δυνατότητα να αποβάλουν ποσότητες νερού που πέφτουν πάνω τους με μεγάλη πίεση όπως όταν τους ρίχνουμε νερό με την πίεση του λάστιχου ποτίσματος κατά το πλύσιμο .Συνιστάται να αποφεύγεται αυτή η μέθοδος καθαρισμού.
 • Από μη τήρηση των παραπάνω όρων συντήρησης και καλής λειτουργίας.
 • Η παρούσα εγγύηση δεν ισχύει εάν η βλάβη η δυσλειτουργία του κουφώματος οφείλεται από τα εξής :
 • Από επέμβαση μη εξουσιοδοτημένου προσωπικού.
 • Από φθορές που προκλήθηκαν από τρίτα συνεργεία.
 • Από έντονα καιρικά φαινόμενα και φυσικές καταστροφές.

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ALUMIN SMART LINE

egguisi